FORMA SILIKONOWA DO BATONÓW MUSLI SILLINIE 151793

Symbol: 151793
Dostępność: Mało
24.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier DPD Przelew 9
  • Kurier DPD 11
  • Paczkomat 14
  • Kurier (Pobranie) DPD 15
Więcej o produkcie
Waga
0.2 kg

Forma silikonowa do batonów musli. Z jej pomocą przygotujemy 8 sztuk zdrowych batoników. Ciasto nie przywiera, idealnie się wyciąga. Odporna na temperaturę

 

  • PRZYDATNA - Prostokątna forma do batonów musli z serii SILLINIE. Wymiary formy wynoszą: 22 x 16,5 x 1,5 cm. Dzięki niej przygotujemy jednocześnie 8 podłużnych batoników o wymiarach 9 x 3 cm.
  • SILIKONOWA - Forma wykonana z wysokiej jakości silikonu w brązowym kolorze. Forma jest elastyczna, lekka i niezwykle praktyczna.
  • NIEPRZYWIERAJĄCA - Podczas wypieku nie używa się żadnego tłuszczu czy mąki. Ciasto nie przywiera, idealnie się wyciąga. Bardzo dobrze przewodzi ciepło.
  • ODPORNA - Przystosowana do użytku w piekarnikach gazowych, elektrycznych. Odporna na temperatury od -40° C do +220° C. Formę można używać w mikrofalówce, lodówce oraz zamrażalniku.
  • WYGODNE UŻYTKOWANIE - Foremkę wyczyścimy w łatwy sposób, nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń. Nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.

Forma silikonowa do przygotowania 8 sztuk batoników z musli, płatków zbożowych i bakalii. Dzięki odporności na temperaturę, możemy wykorzystać ją do przygotowania również deserów wymagających schłodzenia w lodówce lub zamrażarce. Sprawdzi się także do przygotowania czekoladek, galaretek, ptasiego mleczka i innych przysmaków. Niezbędna w każdym domu. Wykonana z najwyższej jakości materiałów, co zapewni komfort użytkowania. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Parametry:
Szerokość:
15
Wysokość:
8
Długość:
30
Kod CN:
39241000
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: