STOJAK DO PIECZENIA KURCZAKA Z OCIEKACZEM I AROMATYZEREM KINGHOFF KH-1880

Symbol: KH-1880
Dostępność: Średnia dostępność
51.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier DPD Przelew 9
  • Kurier DPD 11
  • Paczkomat 14
  • Kurier (Pobranie) DPD 15

Stojak stelaż do pieczenia kurczaka umożliwi przygotowanie soczystego kurczaka bez konieczności dodawania tłuszczu, który w tradycyjnej brytfannie zapobiega przywieraniu. Wytapiany tłuszcz podczas pieczenia skapuje na dno podstawki. Dzięki temu kurczak nie piecze się w tłuszczu co wpływa na obniżenie kaloryczności dania. Ten sposób pieczenia jest szczególnie polecany osobom na diecie. Tłuszcz nie ścieka na blachę w piekarniku czy na ruszt i palenisko grilla. Pojemnik na przyprawy (aromatyzer) umożliwia dodanie ulubionej marynaty lub piwa aby jej aromat przeniknął do mięsa podczas procesu pieczenia.

Cechy:

  • Uchwyt/stojak do pieczenia kurczaka wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej.
  • Utrzymuje kurczaka w pozycji pionowej podczas przyrządzania, dzięki czemu staje się równomiernie zarumieniony i chrupiący dookoła.
  • Stojak na kurczaka z pojemnikiem na przyprawy. Możesz dodać różne przyprawy według uznania i preferencji smakowych. Konstrukcja stojaka na kurczaka posiada wiele otworów, które lepiej rozprowadzają aromat i sprawiają, że grillowany kurczak staje się smaczniejszy.
  • Kompatybilny z grillami węglowymi, grillami gazowymi i piekarnikami, można postawić na ruszcie nad żarem ogniska (pamiętając, że wysoka temperatura może trwale odbarwić stal).
  • Świetny do pieczenia kurczaka, kaczki, małego indyka, cietrzewia, małej gęsi i wielu innych.
  • Demontuje się w celu łatwego przechowywania.
  • Rozmiar: średnica 18 cm, wys. 23 cm
Parametry:
Szerokość:
27
Wysokość:
8
Długość:
40
Kod CN:
73239300
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: