FORMA WYKRAWACZ DO PIEROGÓW TRADYCYJNYCH 3251

Symbol: 3251
Dostępność: Średnia dostępność
24.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier DPD Przelew 9
  • Kurier DPD 11
  • Paczkomat 14
  • Kurier (Pobranie) DPD 15
Więcej o produkcie
Waga
0.1 kg

Wygodna i praktyczna forma do pierogów tradycyjnych

Ten wykrawacz do pierogów to idealne narzędzie dla wszystkich miłośników kuchni domowej. Dzięki niemu przygotowanie pysznych uszek czy pierogów będzie szybkie i łatwe. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, zapewnia trwałość i niezawodność przez wiele lat użytkowania. Jego ergonomiczny kształt sprawia, że jest wygodny w użyciu, a specjalnie zaprojektowane rączki umożliwiają pewny chwyt podczas pracy.

Nie musisz już martwić się o to, że Twoje pierogi będą miały różną wielkość - ten wykrawacz pozwoli Ci uzyskać perfekcyjnie symetryczne danie każdym razem

Po użyciu tego wykrawacza nie musisz się martwić o trudności z jego czyszczeniem. Wystarczy umyć go w ciepłej wodzie z dodatkiem delikatnego detergentu, a następnie dokładnie osuszyć.

Aby przygotować pierożki należy na formie położyć rozwałkowane ciasto, zagłębienia wypełnić ulubionym farszem i przykryć drugą warstwą rozwałkowanego ciasta. Następnie przy pomocy wałka złączyć dwie warstwy ciasta. Gotowe pierożki wypadną na stolnicę. Pozostaje tylko je zagotować.

- Z łatwością robi tradycyjne pierogi; oszczędność czasu - jednorazowo można zrobić 14 szt. pierogów.

- Rozmiar pieroga: 6,2 x 2,5 cm
- Forma może być używana jako podstawka do garnków i jest łatwa do przechowywania, można zawiesić za otwór do wykrawania.
- Łatwa do czyszczenia ciepłą wodą z delikatnym detergentem.
- Umyj formę przed pierwszym użyciem i każdorazowo po użyciu.
- Rozmiar całkowity: ⌀ 24,3cm

 

Parametry:
Szerokość:
27
Wysokość:
5
Długość:
25
Kod CN:
82055100
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: