STOJAK DO PIECZENIA KURCZAKA Z OCIEKACZEM I AROMATYZEREM KINGHOFF KH-1880

The Symbol : KH-1880
The Availability Of : Średnia dostępność
51.00
The loyalty program is only available for logged in customers.
opak
Zamówienie telefoniczne: 534 860 377 Leave your phone
Shipping within : 48 hours
Shipping price :
The Lack Of

Stojak stelaż do pieczenia kurczaka umożliwi przygotowanie soczystego kurczaka bez konieczności dodawania tłuszczu, który w tradycyjnej brytfannie zapobiega przywieraniu. Wytapiany tłuszcz podczas pieczenia skapuje na dno podstawki. Dzięki temu kurczak nie piecze się w tłuszczu co wpływa na obniżenie kaloryczności dania. Ten sposób pieczenia jest szczególnie polecany osobom na diecie. Tłuszcz nie ścieka na blachę w piekarniku czy na ruszt i palenisko grilla. Pojemnik na przyprawy (aromatyzer) umożliwia dodanie ulubionej marynaty lub piwa aby jej aromat przeniknął do mięsa podczas procesu pieczenia.

Cechy:

  • Uchwyt/stojak do pieczenia kurczaka wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej.
  • Utrzymuje kurczaka w pozycji pionowej podczas przyrządzania, dzięki czemu staje się równomiernie zarumieniony i chrupiący dookoła.
  • Stojak na kurczaka z pojemnikiem na przyprawy. Możesz dodać różne przyprawy według uznania i preferencji smakowych. Konstrukcja stojaka na kurczaka posiada wiele otworów, które lepiej rozprowadzają aromat i sprawiają, że grillowany kurczak staje się smaczniejszy.
  • Kompatybilny z grillami węglowymi, grillami gazowymi i piekarnikami, można postawić na ruszcie nad żarem ogniska (pamiętając, że wysoka temperatura może trwale odbarwić stal).
  • Świetny do pieczenia kurczaka, kaczki, małego indyka, cietrzewia, małej gęsi i wielu innych.
  • Demontuje się w celu łatwego przechowywania.
  • Rozmiar: średnica 18 cm, wys. 23 cm
Parameters :
Szerokość:
27
Wysokość:
8
Długość:
40
Kod CN:
73239300
There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :