TERMOMISA DO LODÓW TERMOS OBIADOWY 1,5L VENUS 125868

The Symbol : 125868
The Availability Of : Mało
58.00
The loyalty program is only available for logged in customers.
opak
Zamówienie telefoniczne: 534 860 377 Leave your phone
Shipping within : 48 hours
Shipping price :
The Lack Of

Termomisa do utrzymania ciepła potraw. Latem sprawdzi się do przechowywania lodów. Z zewnątrz wykonana z tworzywa, wewnątrz ze stali nierdzewnej. 

  • PRAKTYCZNA - Termomisa do utrzymywania ciepła przechowywanych potraw. Termos obiadowy ma pojemność maksymalną 1,5 litra a pojemność użytkowa wynosi 1,3 litry. Termomisa ma wymiary 20 x 12 cm. Termomisa z serii Venus.
  • WYTRZYMAŁA - Termomisa z zewnątrz wykonana z tworzywa, wewnątrz ze stali nierdzewnej.
  • TERMICZNA - Utrzymuje ciepło do dwóch godzin. Termomisa nie jest w 100% szczelna, żywność należy przenosić w pozycji pionowej by uniknąć wylania zawartości.
  • WYGODNA - Termomisa posiada łatwe zamknięcie w formie przekręcenia pokrywki, dodatkowo ma uchwyt ułatwiający przenoszenie.
  • UNIWERSALNA - Termomisa pozwoli nam w wygodny sposób utrzymywać ciepło potraw a latem wykorzystamy ją do przechowywania lodów.

Termomisa do przechowywania potraw. Utrzyma ciepło umieszczonej w niej potrawy. Latem możemy przechowywać w niej lody np. podczas przyjęć w ogrodzie, by uniknąć szybkiego roztopienia lodów. Termomisa jest lekka, co zapewni wygodne przenoszenie. Wewnętrzna, gładka powierzchnia zapewni wygodne mycie. W celu utrzymania dłużej zimnej temperatury w termomisie należy umieścić ją na około godzinę do lodówki przed włożeniem zawartości, chcąc utrzymać dłużej ciepło potraw należy wlać do termomisy gorącą wodę i wylać ją po 1-2 minutach. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

 

Parameters :
Szerokość:
27
Wysokość:
15, 18
Długość:
25
Kod CN:
96170000
There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :