WKŁAD PAPIEROWY DO FRYTOWNICY 20cm 100szt. 3327

The Symbol : 3327
The Availability Of : Duża dostępność
28.00
The loyalty program is only available for logged in customers.
opak
Zamówienie telefoniczne: 534 860 377 Leave your phone
Shipping within : 48 hours
Shipping price :
The Lack Of
About this product
The Weight Of The
3 kg

Papier do frytkownicy beztłuszczowej to innowacyjny produkt, który umożliwia smażenie frytek i innych potraw w sposób zdrowy i bez użycia oleju. Papier ten jest wykonany z wysokiej jakości, bezklejowej i nieprzywierającej powierzchni, która umożliwia cyrkulację powietrza i równomierne smażenie potraw.

Cechy: 

  • Wkłady papierowe do frytkownicy, zostały wykonane z pergaminu spożywczego. Są wodoodporne, olejoodporne, nieprzywierające i w 100% zdrowe.
  • Łatwe w użyciu, lekkie i praktyczne. 
  • Pomagają zachować wygląd przygotowywanej żywności i nie wpływają na zmianę na smaku potrawy. 
  • Odporne na ciepło, mogą wytrzymać temperatury do 220°C 
  • W opakowaniu znajduje się 100 jednorazowych wkładek papierowych, a szybka wymiana zapewnia higieniczną i zdrową kuchnię. 
  • Łatwe utrzymanie frytkownicy w czystości: Jednorazowa papierowa wkładka może skutecznie utrzymać frytkownicę z dala od resztek jedzenia, sprawia, że sprzątanie jest bardzo proste, a frytkownica i jej powłoka będą czyste jak by były nieużywane.
  • Szerokie zastosowanie: Wkładki pergaminowe do frytkownicy doskonale nadają się do pieczenia, smażenia, gotowania na parze, patelni, kuchenki mikrofalowej, powietrznej i serwowania żywności. Nadają się do domowego pieczenia, na kempingu, na płycie grillowej. Doskonałe na przyjęcia, imprezy i wiele innych. Ważne, aby stosować w temperaturze nie wyższej niż do 220°C

Rozmiary: 

  • Średnica: 200 mm
  • Wysokość: 45 mm
Parameters :
Szerokość:
20
Wysokość:
8
Długość:
20
Kod CN:
48041190
There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :