• WKŁAD PAPIEROWY DO FRYTOWNICY 20x20cm 100szt. KLAUSBERG KB-7782

The Symbol : KB-7782
31.00
opak Add to wishlist
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of Duża dostępność
The Weight Of The 0.5 kg

Zamówienie telefoniczne: 534 860 377

Leave your phone

Papier do frytkownicy beztłuszczowej to innowacyjny produkt, który umożliwia smażenie frytek i innych potraw w sposób zdrowy i bez użycia oleju. Papier ten jest wykonany z wysokiej jakości, bezklejowej i nieprzywierającej powierzchni, która umożliwia cyrkulację powietrza i równomierne smażenie potraw.

Cechy: 

  • Wkłady papierowe do frytkownicy, zostały wykonane z pergaminu spożywczego. Są wodoodporne, olejoodporne, nieprzywierające i w 100% zdrowe.
  • Łatwe w użyciu, lekkie i praktyczne. 
  • Pomagają zachować wygląd przygotowywanej żywności i nie wpływają na zmianę na smaku potrawy. 
  • Odporne na ciepło, mogą wytrzymać temperatury do 220°C 
  • W opakowaniu znajduje się 100 jednorazowych wkładek papierowych, a szybka wymiana zapewnia higieniczną i zdrową kuchnię. 
  • Łatwe utrzymanie frytkownicy w czystości: Jednorazowa papierowa wkładka może skutecznie utrzymać frytkownicę z dala od resztek jedzenia, sprawia, że sprzątanie jest bardzo proste, a frytkownica i jej powłoka będą czyste jak by były nieużywane.
  • Szerokie zastosowanie: Wkładki pergaminowe do frytkownicy doskonale nadają się do pieczenia, smażenia, gotowania na parze, patelni, kuchenki mikrofalowej, powietrznej i serwowania żywności. Nadają się do domowego pieczenia, na kempingu, na płycie grillowej. Doskonałe na przyjęcia, imprezy i wiele innych. Ważne, aby stosować w temperaturze nie wyższej niż do 220°C

Rozmiary: 

  • Rozmiar: 200 x 200 mm
  • Wysokość: 45 mm
Szerokość:
20
Wysokość:
8
Długość:
20
Kod CN:
48041190
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question