• FORMA WYKRAWACZ DO PIEROGÓW TRADYCYJNYCH 3251

The Symbol : 3251
24.00
opak Add to wishlist
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of Średnia dostępność
The Weight Of The 0.1 kg

Zamówienie telefoniczne: 534 860 377

Leave your phone

Wygodna i praktyczna forma do pierogów tradycyjnych

Ten wykrawacz do pierogów to idealne narzędzie dla wszystkich miłośników kuchni domowej. Dzięki niemu przygotowanie pysznych uszek czy pierogów będzie szybkie i łatwe. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, zapewnia trwałość i niezawodność przez wiele lat użytkowania. Jego ergonomiczny kształt sprawia, że jest wygodny w użyciu, a specjalnie zaprojektowane rączki umożliwiają pewny chwyt podczas pracy.

Nie musisz już martwić się o to, że Twoje pierogi będą miały różną wielkość - ten wykrawacz pozwoli Ci uzyskać perfekcyjnie symetryczne danie każdym razem

Po użyciu tego wykrawacza nie musisz się martwić o trudności z jego czyszczeniem. Wystarczy umyć go w ciepłej wodzie z dodatkiem delikatnego detergentu, a następnie dokładnie osuszyć.

Aby przygotować pierożki należy na formie położyć rozwałkowane ciasto, zagłębienia wypełnić ulubionym farszem i przykryć drugą warstwą rozwałkowanego ciasta. Następnie przy pomocy wałka złączyć dwie warstwy ciasta. Gotowe pierożki wypadną na stolnicę. Pozostaje tylko je zagotować.

- Z łatwością robi tradycyjne pierogi; oszczędność czasu - jednorazowo można zrobić 14 szt. pierogów.

- Rozmiar pieroga: 6,2 x 2,5 cm
- Forma może być używana jako podstawka do garnków i jest łatwa do przechowywania, można zawiesić za otwór do wykrawania.
- Łatwa do czyszczenia ciepłą wodą z delikatnym detergentem.
- Umyj formę przed pierwszym użyciem i każdorazowo po użyciu.
- Rozmiar całkowity: ⌀ 24,3cm

 

Szerokość:
27
Wysokość:
5
Długość:
25
Kod CN:
82055100
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question