• PATELNIA MARMURKOWA DO JAJEK PLACKÓW 4 SEKCJE SERDUSZKA KLAUSBERG KB-7819

The Symbol : KB-7819
50.00
47.5 price with code XMASS
opak Add to wishlist
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of Średnia dostępność
The Weight Of The 1 kg

Zamówienie telefoniczne: 534 860 377

Leave your phone

Patelnia z powłoką marmurową i podziałem na 4 sekcje do smażenia jajek lub placuszków w kształcie serduszek. Powłoka marmurowa zapewnia wysoką odporność na zarysowania oraz wyjątkowe właściwości nieprzywierające, co pozwala na smażenie z minimalną ilością tłuszczu.

Patelnia posiada ergonomiczny, nienagrzewający się uchwyt imitujący drewno, który zapewnia wygodę i bezpieczeństwo podczas użytkowania. Jej solidna konstrukcja równomiernie rozprowadza ciepło, co pozwala na szybkie i efektywne przygotowanie posiłków. Jest kompatybilna z większością typów kuchenek, w tym indukcyjnych. To wszechstronne i praktyczne naczynie będzie doskonałym wyborem zarówno do szybkich śniadań, jak i kolacji, pozwalając oszczędzić czas i energię a przygotowane na niej jajka czy placki będą miały kształt serduszek.

Cechy: 

  • Nieprzywieralna powłoka marmurkowa - beztłuszczowe smażenie
  • Korpus wykonany z masywnego odlewanego aluminium
  • Nienagrzewająca się rączka imitująca drewno
  • Przystosowana do wszystkich rodzajów kuchni w tym indukcyjnych
  • W celu zabezpieczenia powierzchni przed zarysowaniem należy używać nylonowych lub drewnianych przyborów
  • Równomierne nagrzewanie i ochrona przed korozją
  • Wygodna w użytkowaniu i łatwa do mycia
  • Możliwe mycie w zmywarkach wybierając program do delikatnego zmywania ale zaleca się mycie ręczne

 

Rozmiar patelni: 18,5 x 18,5 x 2,8 cm 

Długość całkowita: 35,5 cm

Kolor: kremowy

.
Szerokość:
27
Wysokość:
5
Długość:
33
Kod CN:
76151010
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question